Івано-Франківщина матиме Концепцію розвитку велоінфраструктури

Фото https://osvitanova.com.ua

Громадська організація «Центр соціальних та ділових ініціатив» у рамках реалізації проєкту «Bike AcceNT: велосипедна доступність об’єднує території» спільно з експертним середовищем, представниками органів місцевої виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, за участі управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації підготувала проєкт Концепції розвитку велосипедної інфраструктури Івано-Франківської області.

Документ заплановано обговорити на засіданні робочої групи зі сприяння реалізації проєкту «Bike AcceNT: велосипедна доступність об’єднує території», яка була створена розпорядженням обласної державної адміністрації від 21.01.2020 р. № 24, після чого винести на розгляд сесії обласної ради. 

Ознайомитись з Концепцією можна за посиланням: https://bit.ly/30xlzh8.

Запрошуємо до обговорення. Пропозиції та зауваження можна надсилати на ел. пошту zivan270681@gmail.com до 01.04.2021 р.

Нагадаємо, що метою проєкту «Bike AcceNT: велосипедна доступність об’єднує території» є покращення доступності словацько-українського транскордонного регіону для велосипедистів шляхом створення передумов для транскордонної мобільності та підвищення обізнаності про важливість велосипеда як екологічно чистого та кліматично сталого транспорту.