Івано-Франківщина презентує туристичний потенціал у Румунії

Івано-Франківська область вперше презентує туристичний потенціал у Бухаресті.

Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації спільно з колегами із Буковини бере участь у Міжнародній туристичній виставці "Romanian Tourism Fair 2019", яка відбувається упродовж 14 - 17 листопада у м. Бухаресті (Румунія).

Romanian Tourism Fair – міжнародна туристична виставка, учасниками якої є туристичні агенції та туроператори, професійні туристичні організації, готелі, бази відпочинку, транспортні компанії, компанії фінансових та страхових послуг, сфери IT і маркетингових послуг у туризмі.

На виставці Івано-Франківська та Чернівецька області представлені єдиним стендом «Україна».

Формат першого дня передбачав відвідування виставки лише представниками бізнес-індустрії туризму для можливості підписання договорів та налагодження співпраці, всі наступні дні - відкриті для відвідувачів і гостей виставки.

Делегація області презентує зимові туристичні можливості відпочинку в Карпатах, зокрема гірськолижний відпочинок, тури вихідного дня, подієвий туризм тощо.

Довідково. За даними моніторингу мобільності, Івано-Франківську область у минулому році відвідало понад 6 тис. молдаван (у т.ч. майже 3 тис. осіб - з ночівлями) і 2 тис. румунів (у т.ч. майже 1 тис. осіб - з ночівлями).

Здебільшого, туристи з цих країн до нас приїздять взимку.

Наша мета - вивчити потенціал місцевого ринку і зацікавленість румунів відпочивати на Івано-Франківщині.