Івано-Франківськ потрапив у мобільний додаток WalQlike

Віднедавна досліджувати Україну та місто Івано-Франківськ зокрема, можна через безкоштовний додаток на мобільному телефоні.

Безкоштовний мобільний додаток WalQlike українських розробників відкриває Україну й запрошує всіх охочих до мандрів робити це разом. Нещодавно квест-екскурсії стали доступними в Івано-Франківську.

Користування WalQlike приваблює своєю простотою та ефективністю. Завантажуючи безкоштовний додаток на Google Play або App Store, ви відкриваєте новий шлях подорожі – нестандартний, цікавий та сучасний. Вам варто обрати лише своє місто, тематику туристичної гри та натиснути кнопку «старт».

А далі просто пориньте в пригоду: смарт-гід WalQlike супроводжуватиме вас від однієї локації міста до іншої, пропонуючи кмітливі загадки на уважність, коротку історичну довідку про місце й цікаві факти та поради від місцевих. Під час проходження квесту, ви можете зупинитися, щоб поласувати горнятком кави або ж зробити яскраві селфі та одразу ж поділитися ними в соцмережах через мобільний додаток. Подорож минає в вашому ритмі без зайвих рухів. Окрім того, вас вразить різноманітність доступних тем квест-екскурсій. Обрати щось дуже інформативне чи пригодницьке, дізнатися більше про відомих мешканців міста чи порозгадувати символи старовинних садиб – вирішувати вам і вашому настрою.

Квести в Івано-Франківську нададуть вам новий погляд на туристичне місто. Автор захопливих пригод – місцевий екскурсовод Андрій Костишин – заохочує досліджувати місто по-справжньому, відчути його та «прожити» крізь легенди, місцеві байки, долі відомих особистостей та таємниці старовинних фортифікаційних стін.

Культурна ініціатива WalQlike стрімко розвивається й продовжує відкривати мандрівникам міста України, даруючи живі й цікаві враження. Наразі ви можете знайти квест-екскурсії у таких містах, як Київ, Львів, Чернігів, Тернопіль, Чернівці, Одеса, Кам’янець-Подільський, Дніпро та Івано-Франківськ. Найближчим часом WalQlike завітає ще й до Харкова.

Джерело: http://www.if.gov.ua.