На Івано-Франківщині посилюють карантин

Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27 серпня 2020 р. міста і райони Івано-Франківської області потрапили до червоного або помаранчевого рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19 та перебуватимуть у них щонайменше найближчі два тижні.

Сьогодні, 28 серпня 2020 р., відбулося позачергове засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яка прийняла рішення посилити карантин на території області.

З 00 годин 00 хвилин 31 серпня 2020 р. встановлено:

- "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, у містах Івано-Франківську, Коломиї, Калуші та в Городенківському, Косівському та Тисменицькому районах;

- "помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, у містах Болехові, Бурштині, Яремчі та в Богородчанському, Верховинському, Галицькому, Долинському, Калуському, Коломийському, Надвірнянському, Рогатинському, Рожнятівському, Снятинському, Тлумацькому районах.

Перелік обмежень для кожної "зони" встановлений постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641  (зі змінами).

Детальніше - за посиланням: https://covid19.gov.ua/karantynni-zakhody.

Джерело: http://www.if.gov.ua.