На Рогатинщині відкрили новий рекреаційний пункт

21 серпня на Рогатинщині з нагоди Дня Незалежності в урочищі Вилінь (неподалік с. Черче) відкрили новий рекреаційний пункт. В урочистостях взяли участь голова обласної державної адміністрації Денис Шмигаль, начальник обласного управління лісового і мисливського господарства Віктор Сахнюк, народний депутат Едуард Прощук, голова Рогатинської райдержадміністрації Петро Білінський, голова Рогатинської районної ради Роман Гринишин, керівники лісових господарств області та ін.

Еколого-просвітницький пункт в урочищі Вилінь Воронівського лісництва облаштували працівники ДП «Рогатинське лісове господарство». Рекреаційна зона розрахована на 60 осіб, на території розташовано 5 альтанок, мангали, для дітей гойдалка та пісочниця. Для зручності гостей біля кожної альтанки встановили мангали та дрова. Крім того, для допитливих розміщено багато корисної інформації про те, як вирощують ліс, як поводитись на природі, як оберігати навколишнє середовище.

Директор Рогатинського лісгоспу Ігор Бечкало повідомив, що у майбутньому зону відпочинку «Вилінь» лісівники планують розширити екостежками, «босоногими» доріжками, а також поступово доповнювати дитячий майданчик.

Загалом лісівники області облаштували 139 місць відпочинку та 68 піших туристичних маршрутів. В урочищі «Вилінь» – це 140 рекреаційна зона.

За матеріалами http://rogatynlis.if.ua