Триває розробка Стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки

8 листопада в облдержадміністрації відбулося розширене засідання експертного середовища, на якому представники влади обговорили спільно з бізнесом, науковцями, громадськими активістами перспективи розвитку туризму у контексті підготовки пропозицій до проєкту Стратегії розвитку Івано-Франківської області на 2021-2027 роки.

Головували на засіданні заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Сергій Подошва та начальник управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації Олександр Зрайко.

Модерував засідання начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації Віталій Передерко.

Участь у заході взяли представники органів місцевої виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, суб'єктів туристичної діяльності, вищих навчальних закладів туристичного профілю, громадських організацій, журналісти.

Всього учасниками дискусії стали понад 50 осіб, які репрезентували різні куточки області - від Верховини і Яремче до Бурштина, від Болехова і Долини до Тлумача..

За результатами засідання напрацьовано 5 операційних цілей стратегічної цілі "Розвиток туристично-рекреаційної сфери" проєкту Стратегії розвитку Івано-Франківської області на 2021-2027 роки.