Туризм Івано-Франківської області 2030: стратегічна сесія експертів

Фото Віталій Мамчук

Івано-Франківська облдержадміністрація ініціює обговорення з експертним середовищем, туристичним бізнесом, громадськими організаціями пропозицій до проєкту нової регіональної програми розвитку туризму на 2021-2027 роки.

Наша мета - розвивати практику інтерактивної взаємодії влади, бізнесу та громадськості на засадах партнерства, відкритості і прозорості для реалізації спільних проєктів у сферах туризму, залучення інвестицій, транскордонного співробітництва.

Програму консультацій у 2020 році відкриє дискусія експертів, на якій заплановано обговорити стратегічно важливі питання розвитку регіонального туризму. Ця дискусія стане дорожньою картою, яка допоможе означити магістральні лінії поступу туристичної сфери для спільної діяльності всіх зацікавлених суб'єктів на засадах державно-приватного партнерства з метою перетворення туризму на високомаржинальну індустрію та пріоритетну сферу економіки області.

Туризм ми бачимо галуззю, яка спрямована на поступальний розвиток локальних територій, інфраструктури, створення нових робочих місць, зростання доходів туристичного бізнесу і надходжень до місцевих бюджетів.

Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/39o1nka.

Кількість місць обмежена.