У Долині обговорили проєкт Концепції розвитку велоінфраструктури

9 вересня в місті Долина за сприяння управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації відбулася інформаційна зустріч з питань планування і впровадження велосипедної інфраструктури в рамках проєкту «Bike AcceNT: велосипедна доступність об’єднує території» (далі Проєкт), що реалізує ГО «Центр соціальних та ділових ініціатив» (м. Яремче).

Участь у заході взяли представники відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації, громад Калуського, Долинського і Рожнятівського районів, громадські активісти.

На зустрічі презентовано основні заходи і перші результати реалізації Проєкту, проєкт Концепції розвитку велосипедної інфраструктури в Івано-Франківській області.

Керівник ГО «Центр соціальних та ділових ініціатив» Іван Зінов’єв  презентував мету, цілі, завдання і основні заходи Проєкту, технічні вимоги до потенційних локацій для встановлення облаштованих місць відпочинку велосипедистів.

Експерт Проєкту, представник ТОВ «Урбан Прогрес» Назарій Рогів представив основні складові Концепції розвитку велосипедної інфраструктури Івано-Франківської області, метою якої є створення належних умов для посилення інтеграції велосипедного транспорту в загальну систему транспортної інфраструктури та туристичної галузі регіону, поліпшення якості життя мешканців Прикарпаття.

Під час обговорення учасники заходу мали можливість презентувати менеджерам проєкту потенційні локації для встановлення облаштованих місць відпочинку велосипедистів.

Невдовзі відбудеться ще одна інформаційна зустріч – на Покутті.