Вітаємо з Новим роком і Різдвом!

Новий рік - це завжди про диво, мрії, красу, вдячність, натхнення, любов і, врешті решт, казку.

Новий рік - це про Івано-Франківщину! Якщо ви хоча б один раз побували тут, вдихнули чисте гірське повітря українських Карпат або відчули смак пригод на Дністрі, Пруті, Черемоші, ви назавжди закохаєтеся в цей край. І знаєте в чому секрет? У людях - тих, хто робить ваше перебування на Прикарпатті комфортним і незабутнім, тих, хто зустрічає вас вранці смачним сніданком і приємним словом, тих, хто випереджає ваші забаганки, тих, чия душа наповнюється теплом від ваших щирих слів вдячності.

Ми своєю командою цей важкий рік не ПЕРЕживали, ми його активно ПРОживали. Ми реалізовували проекти, ми проводили заходи, щоб почути і згуртувати туристичну спільноту області і дізнатися про всі її потреби, ми працювали над розвитком наших туристичних "магнітів", ми вчилися новому і ділилися своїми успіхами з Україною.

Ми дякуємо всім людям, які творять туристичну казку на Івано-Франківщині. Ми знаємо, як сильно ви любите цей край і закохуєте у нього наших гостей.

Ми дякуємо вам, туристи Прикарпаття, за ваші слова задоволення і критики, яка стимулює нас рости.

Нехай новий 2021 рік буде для всіх нас активним і водночас спокійним. Любіть себе, своїх близьких і насолоджуйтесь кожним подарованим вам днем!

Івано-Франківська область - земля натхнення і відпочинку - завжди ваша, завжди поруч.

Колаж на основі фото @big_6pat_