Запрошуємо туристичні фірми області на воркшоп

Фото Василь Іваночко

У рамках Спільної Операційної Програми «Румунія – Україна 2014-2020» Сучавський університет «Штефана чел Маре» (USV) та Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (ІФНТУНГ) реалізовують проєкт «Розвиток транскордонного співробітництва щодо популяризації об’єктів історичної та культурної спадщини на транскордонній території Румунії й України» (далі Проєкт).

У рамках Проєкту заплановано проведення низки заходів для фахівців з туризму, спрямованих на висвітлення туристичного потенціалу зазначених територій та його особливостей.

Програму заходів розпочне подія, яка відбудеться дистанційно 24 листопада 2020 р. з 10.00 до 12.00 і 25 листопада 2020 р. з 10.00 до 14.00 за допомогою платформи Google Meet.

У ці дні управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації презентуватиме результати роботи влади у сфері туризму у 2020 р. і нову програму розвитку туризму області на 2021 рік.

Також заплановано обговорити ініціативи бізнесу щодо зміни законодавства у сфері регулювання туризму, зокрема проєкт Д. Нальотова.

У разі зацікавлення просимо на ел. пошту: ums@if.gov.ua надсилати у довільній формі контактні дані (ПІП, назва суб’єкта господарювання, e-mail, вайбер) для того, щоб ми мали можливість повідомити лінк онлайн зустрічі.

Запрошуємо!