27 вересня - Всесвітній день туризму і День туризму в Україні

Шановні працівники сфери туризму та гості Івано-Франківщини!

27 вересня відзначають Всесвітній день туризму і День туризму в Україні.

З року в рік Івано-Франківщина продовжує бути одним із лідерів на ринку внутрішнього туризму України. За період 2014-2018 рр. вдалося досягти зростання кількості туристів і екскурсантів з 1.6 млн до 2.2 млн осіб, туристичного збору – з 0.9 млн до 3.7 млн гривень.

За підсумками 2018 р. Івано-Франківська область зайняла в Україні треті місця за кількістю організованих внутрішніх туристів, кількістю іноземних туристів, доходом від надання туристичних послуг.

Івано-Франківщина – це край з великими можливостями для розвитку різних видів туризму: тут можна ідеально поєднувати рекреацію і проведення бізнес-конференцій, рафтинг і екскурсії об’єктами історико-культурної спадщини, майстер-класи з виготовлення яворівського ліжника і забави діток на інтерактивних локаціях.

І як би багато не було зроблено в цій галузі раніше, завжди залишається нескінченний простір для формування нових туристичних продуктів, виходу на нові ринки туристичних послуг, покращення сервісу і закріплення позицій туристичного бренду Івано-Франківщини.

Щиро бажаємо працівникам індустрії туризму вагомих досягнень і вдячних споживачів.

Вітаємо також всіх туристів, які полюбляють гори і моря, курорти та фестивалі, архітектуру і музеї, спортивні походи і сплави гірськими річками - всіх тих, хто знаходить можливості на відпочинок і тих, хто робить цей відпочинок комфортним.

З нагоди свята бажаємо всім міцного здоров’я, миру, достатку, цікавих подорожей і хороших вражень.