Івано-Франківська область бере участь у виставці UITT

Івано-Франківська область бере участь у ХXV міжнародній туристичній виставці UITT: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм», яка відбувається 27-29 березня у м. Києві.

Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації консолідувало представників місцевої влади різних рівнів і туристичного бізнесу, щоб на загальній площі 24 кв м презентувати локальні туристичні дестинації, популярні атракції і туристичні родзинки Прикарпаття. 

Спільно на об’єднаному стенді демонструють туристичний потенціал своїх територій представники Івано-Франківської, Коломийської, Яремчанської міських рад, Вигодської ОТГ, туроператор «Надія» (м. Івано-Франківськ) і Асоціація готельєрів і власників садиб Яремчанщини.

Найбільше відвідувачі стенду нашої області цікавляться активними видами відпочинку (гірський, водний, велосипедний туризм), етнокультурними фестивалями, екскурсіями тощо.

Для довідки.

UITT – найбільша в Україні туристична виставка, яка щорічно об’єднує міжнародні і національні туристичні офіси, туристичних операторів і турагентів, представників авіа-, готельного, IT і медіаринків.

У 2019 р. учасниками заходу стали 24 країни, серед яких Болгарія, Греція, Грузія, Єгипет, Ізраїль, Кіпр, Мальта, Словаччина, Словенія, Туреччина, Туніс, Україна, Угорщина та ін.

Великим за чисельністю цьогоріч є представництво українських регіонів та міст. Понад 30 експонентів представлені у рамках єдиної експозиції Ukrainian Hospitality Days. Це учасники з усіх куточків країни: від Закарпаття та Івано-Франківщини на заході до Харківщини і Сумщини на сході та від Чернігівщини на півночі до Одещини і Херсонщини на півдні.

Регіони пропонують відвідувачам практично весь спектр видів туризму: водний, велосипедний, екологічний, гастрономічний, промисловий, культурний тощо.