Кринта. Мандруй незвіданим Прикарпаттям

23 квітня у рамках реалізації четвертого сезону проекту департаменту міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації “Невдома: мандруй незвіданим Прикарпаттям”  підготовлено перший репортаж досвідних мандрів “Кринта: безкрайні полонини і тераса з видом на Чорногору”.

Девіз 2024 року - подорожі відповідального туризму.

Відповідальний туризм - це підхід до подорожей і туризму, спрямований на мінімізацію негативного впливу туризму на навколишнє середовище, місцеві громади та культурну спадщину, одночасно максимізуючи переваги для всіх зацікавлених сторін.

Він зосереджується на просуванні екологічно чистих практик, підтримці місцевої економіки, повазі до місцевої культури та забезпеченні добробуту приймаючих громад.

“Кринта, Кострич та Кукул формують своєрідну підкову, яка огинає Чорногору з чудовими краєвидами на найвищий масив українських Карпат. І якщо Кукул і Кострич є широковідомими в туристичних колах маршрутами, то Кринта залишається менш популярною, але не менш цікавою локацією...”.

Репортаж розміщений на головному туристичному веб-порталі Івано-Франківської області за посиланням: https://iftourism.com/blog/krinta.