Lonely Planet: катання на лижах в Українських Карпатах цієї зими

На порталі Lonely Planet написали статтю про катання на лижах в Українських Карпатах. 

Українські Карпати - з їх чаруючими туманними вершинами, приголомшливими краєвидами та традиційною кухнею - і досі залишаються незвіданою до кінця територією для закордонних мандрівників.

Узимку лижники з усієї країни скупчуються на численні курорти, щоб потрапити на траси і насолодитися гірськолижною атмосферою.

Варіантів на вибір є багато, і ціни є надзвичайно доступними, при цьому якість відпочинку змінюється постійно в кращу сторону.

Буковель - гірськолижна столиця України.

Запитайте будь-якого українця про найвідоміший гірськолижний курорт країни, і швидше за все, відповідь буде негайно - Буковель. Цей величезний гірськолижний комплекс - зимова спортивна атракція, яка має 63 траси для всіх типів лижників і сноубордистів. Тут пропонують найвищий рівень зручностей та вдосталь різноманітних занять, зокрема, катання на ковзанах, тюбінг, а також великий вибір ресторанів і готелів, клубів перміум класу та боулінг.

Будьте зачаровані Яремче.

Яремче, мальовниче містечко, оточене захоплюючими горами, є однією із найстаріших та найкрасивіших зимових дестинацій України. Розвинена інфраструктура, безліч захоплюючих природних пам’яток та близькість до інших курортних міст регіону роблять його ідеальними воротами у дивовижний світ Карпатських гір.

Гірськолижний сезон в Україні триває з грудня по березень. Майте на увазі, що Українські Карпати є туристичним напрямком, що розвивається, тому громадський транспорт все ще є досить недосконалим, підйомники можуть бути переповнені у високий сезон, і сервіс залишає бажати кращого.

За матеріалами https://www.lonelyplanet.com.