На Болехівщині облаштували рекреаційний пункт «Біля дуба»

Лісівники Прикарпаття облаштували нове відпочинкове місце. Цього разу зупинитися на перепочинок можна у лісовому масиві Болехівського лісгоспу на межі Львівської та Івано-Франківської областей. Місце для рекреації обрали невипадково. Тут у свій час, мандруючи Галичиною, на відпочинок зупинявся Франц Йосиф І. Неподалік росте віковий дуб імені цісаря.

Рекреаційне місце «Біля дуба» розраховане на 80 осіб. До послуг мандрівників затишні альтанки, мангали та безпечний дитячий майданчик.

Начальник обласного управління Віктор Сахнюк, зауважив, що незважаючи на проблеми у галузі, лісівники області демонструють стабільність і впевненість у завтрашньому дні. Підтвердженням цього є відкриття другої рекреаційної зони протягом двох місяців. «Враховуючи указ Президента про регіональний розвиток Карпат, лісівники вдало розвивають туристично-рекреаційний напрямок області. Наші місця відпочинку стають візитівкою Івано-Франківщини, сприяють позитивному іміджу регіону. Ми все частіше чуємо слова вдячності від людей і це не може не тішити. Тому нашим пріоритетом й надалі залишається активний розвиток туристичного потенціалу Прикарпаття», - наголосив керівник обласного управління.

За матеріалами http://www.ifforestry.gov.ua