Названо переможця інста-акції "Я досліджую Бойківські Карпати"

У рамках реалізації проєкту «Бойківські Карпати» проведено інста-акцію «Я досліджую Бойківські Карпати» (деталі: https://www.instagram.com/p/CrsFaIYts7Z).

Переможницею Акції визначено мешканку селища Богородчани Ірину Гуцман.

Сьогодні, 27 вересня, на День туризму України, від імені департаменту міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації заступник начальника управління євроінтеграцїі громад і туризму департаменту Віталій Передерко привітав Ірину Гуцман з перемогою, подякувавши за активність, любов до подорожей рідним краєм і внесок у дослідження Бойківських Карпат – унікального туристичного куточка Івано-Франківщини.

Нагадуємо, що переможець Акції отримує винагороду – безкоштовний відпочинок на території Івано-Франківської області на дві особи, що включає проживання (дві ночівлі у двомісному номері) з дворазовим харчуванням у закладі тимчасового розміщення «Альва» (м. Долина), подорож вузькоколійною залізницею «Карпатський трамвай» (с-ще Вигода), екскурсію у Центр спадщини Вигодської вузькоколійки (с-ще Вигода).

#бойківські_карпати
#твоя_нова_історія
#iftourland