Обговорення проєкту Концепції розвитку велоінфраструктури області

Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації розробляє проєкт розпорядження Івано-Франківської облдержадміністрації «Про схвалення Концепції розвитку велосипедної інфраструктури Івано-Франківської області».

Відповідно до п. 17 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 (зі змінами), запрошуємо органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, інститути громадянського суспільства, мешканців області до обговорення Концепції розвитку велосипедної інфраструктури Івано-Франківської області.

З проєктом розпорядження Івано-Франківської облдержадміністрації «Про схвалення Концепції розвитку велосипедної інфраструктури Івано-Франківської області» можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3uFGC18.

Пропозиції просимо надсилати до 25 лютого 2022 року на електронну адресу управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації: ums@if.gov.ua.