Посадовців громад навчали розвивати туризм

11 травня, департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації організував та провів онлайн-навчання «Розвиток туризму у громадах» для посадових осіб органів місцевого самоврядуванн області, відповідальних за розвиток туризму і культури, залучення інвестицій та міжнародної технічної допомоги.

Участь у заході взяли понад 40 осіб.

На онлайн-навчанні розглянули такі теми: 

«Як розвиток туризму змінює міста» (приклад Дрогобича). Спікер: Ігор ЧАВА – начальник відділу координації розвитку туристичної інфраструктури в регіонах Державного агентства розвитку туризму України.

«Практичні рекомендації для успішного розвитку туризму в громадах». Спікер: Тетяна ТИМОШЕНКО – кандидат наук з державного управління, доцент Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, експерт з розвитку туристичних дестинацій, громад і територій.

«Нематеріальна культурна спадщина Івано-Франківської області». Спікер: Стефанія КАПУСТИНСЬКА – завідувач відділу нематеріальної культурної спадщини  Навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття.

«Як створювати екомаршрути у громадах». Спікер:Сергій ПІДМОГИЛЬНИЙ – експерт з екологічного туризму, координатор з розвитку мережі «Greenways Ukraine».

«План інтерпретації спадщини: від теорії до практики». Спікер: Марія ЖУКЕВИЧ – менеджер проектів ГО «Туристична Асоціація Івано-Франківщини».

«Регуляторна політика у воєнний час». Спікер: Катерина ЯЦУЩАК – головний спеціаліст Західного міжрегіонального відділу Державної регуляторної служби України.