Розпочато ІІІ сезон проєкту "Невдома: мандруй незвіданим Прикарпаттям"

Розпочалась реалізація промоційного проєкту «Невдома: мандруй незвіданим Прикарпаттям. 3.0».

На замовлення департаменту міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадмінстрації створюється контент нових маршрутів досвідних мандрів.

5 липня відбулась прем'єра першого репортажу 2023 року «Рогатин: спадок предків». Всього заплановано підготувати 5 ідей маршрутів для групових чи одиночних туристичних поїздок у режимі «slow tourism».

Ознайомитись запрошуємо за посиланням: 

https://iftourism.com/blog/rogatin-spadok-predkiv.

Цьогоріч відбувається вже третій сезон проєкту. У попередні роки були створені та розміщені на головному туристичному порталі Івано-Франківської області за посиланням: https://iftourism.com/blog 20 репортажів.

«Невдома: мандруй незвіданим Прикарпаттям» – це проєкт про «досвідні» подорожі, упродовж яких туристи, мандруючи самостійно, зосереджуються на переживанні місцевості чи конкретного місця, активно та змістовно взаємодіючи з його історією, людьми, культурою, продуктами харчування і навколишнім середовищем.

Досвідні подорожі Прикарпаттям – це виклики, пригоди, навантаження та розвантаження, цифровий детокс і ментальна терапія у незалюднених локаціях, де, насамперед, домінують природа, локальна культура, а не цивілізація з інфраструктурою та вигодами сучасного світу. 

Такі мандри дозволять мешканцям та гостям нашого краю перезавантажити себе, друзів, родину, додадуть нового досвіду і вражень.

Запрошуємо відпочивати на Івано-Франківщині.