Стан розвитку туризму на Прикарпатті. Підсумки 2021 року

15 грудня 2021 року в м. Івано-Франківську відбулась конференція «Досягнення туристичної сфери Івано-Франківської області у 2021 році».

Участь у заході взяли представники Букачівської, Бурштинської, Верховинської, Городенківської, Долинської, Дубовецької, Івано-Франківської, Косівської, Снятинської, Старобогородчанської, Яремчанської територіальних громад, НЗ "Давній Галич", ІФ ТПП. 

Під час конференції керівниця відділу по роботі з грантами Іваноранківської торгово-промислової палати Наталія Локатир презентувала проєкт "Greentour Ukraine", який реалізується спільно з Італійською торгово-промисловою палатою для Німеччини (ITKAM). Проєкт, що фінансується Європейським Союзом у рамках програми EU4Business: Connecting Companies, має на меті створити нові можливості для бізнесу, запропонувати нові продукти/послуги, поширити нові бізнес-моделі у сфері сталого туризму.

Деталі за посиланням: https://www.facebook.com/GreentourUkraine2022.

Начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Передерко прозвітував про проведену облдержадміністрацією роботу у сфері розвитку туризму, реалізовані інціативи органів місцевого самоврядування, громадських організацій, бізнесу впродовж 2021 року.

Презентація за посиланням: 

https://speakerdeck.com/iftourism/turizm-ivano-frankivs-koyi-oblasti-2021.

Конференція організована з метою обговорення основних результатів співпраці органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій у сфері туризму на Івано-Франківщині у 2021 році.