Стартує онлайн-лекторій у рамках проєкту "Бойківські Карпати"

У рамках реалізації проєкту «Бойківські Карпати» у понеділок, 3 квітня, відбудеться інавгураційний воркшоп «Туризм – потужний двигун для розвитку економіки громади і регіону: світовий досвід для громад Івано-Франківської області». 

Спікером заходу стане Тетяна Тимошенко – кандидат наук з державного управління, доцент Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, експерт з розвитку туристичних дестинацій, громад і територій.

Для стартової навчальної події лекторію проєкту "Бойківські Карпати" управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації запросило долучитись Університет Короля Данила (м. Івано-Франківськ). Таким чином, воркшоп буде інклюзивним, адже відбуватиметься у двох форматах – наживо у стінах закладу вищої освіти і у режимі онлайн для цільової аудиторії бойківських громад Івано-Франківщини.
_ _ _

Проєкт «Бойківські Карпати» реалізовується управлінням міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації за партнерської участі 12 територіальних громад Прикарпаття і волонтерів.

Метою проєкту є збільшення туристичної привабливості Східної Бойківщини, підвищення інституційної спроможності управління територією як туристичною дестинацією, створення умов для росту туристичних потоків та залучення інвестицій, перетворення туризму на індустрію економіки відвідувачів.

Більше про проєкт: http://bit.ly/3L3Q5Yy

#бойківські_карпати

#твоя_нова_історія

#iftourland