Уряд виділив 6 млн грн на будівництво "Дзбану"

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 червня 2021 р. № 626-р “Про розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проєктів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери” державне фінансування у розмірі 6 млн гривень виділено на будівництво культурно-мистецького центру "Дзбан" на вул. Миру в селі Старому Косові Косівського району в рамках проєкту "Створення культурно-мистецького туристичного комплексу "Мальований дзбан" в селах Вербовець та Старий Косів.

Нагадаємо, що розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2021 р. № 297-р "Про інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2021 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку" було затверджено перелік інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2021 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Серед проєктів Івано-Франківської області - два туристичні.

Це будівництво культурно-мистецького центру "Дзбан" у с. Старий Косів Косівського району в рамках проєкту “Створення культурно-мистецького туристичного комплексу "Мальований дзбан" в селах Вербовець та Старий Косів Косівського району і капітальний ремонт будівлі Музею писанкового розпису у м. Коломиї.

Джерело: https://www.kmu.gov.ua.