В Івано-Франківську розпочинається черговий сезон екскурсій

Розпочинається черговий сезон щонедільних безкоштовних благодійних екскурсій в Івано-Франківську. Оплата за екскурсії - добровільна. Частину коштів гіди передаватимуть на потреби ЗСУ чи благодійність.

Перша екскурсія відбудеться 12 травня о 12.00. Збір групи біля Туристично-інформаційного центру Івано-Франківська (Ратуша).

Запрошуємо містян та гостей міста на мандрівку "Від сонячного Станіславова до теплого Івано-Франківська", яку проведе Наталя Гугіль.

У випадку повітряної тривоги початок екскурсії буде перенесено. Про новий час проведення мандрівки організатори повідомлятимуть на офіційних фейсбук-сторінках:

Відділ туризму ІФ ОДА / IF Tourism Office

Visit.frankivsk

Для довідки.
Окремі екскурсії відбуватимуться за попередньою реєстрацією, яка буде доступна за 6 днів до їх початку. Посилання на реєстрацію будуть опубліковані на офіційних фейсбук-сторінках організаторів.

Організаторами екскурсійних мандрівок є гіди Івано-Франківська, департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації і департамент інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв'язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради.