В області триває підготовка проекту нової Стратегії

В області триває робота щодо підготовки проекту Стратегії розвитку Івано-Франківщини на 2021-2027 роки.

Сьогодні під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Дмитра Романюка відбулася нарада із керівниками структурних підрозділів ОДА щодо підготовки пропозицій до проекту Стратегії розвитку Івано-Франківської області на 2021-2027 роки.

За його словами, питання розробки Стратегії - ключове у роботі голови обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля, оскільки даний документ дасть змогу розвивати пріоритетні галузі соціально-економічного життя Прикарпаття, сприяти загальному поступу області. Тому важливо забезпечити створення якісного продукт, який у перспективі матиме практичне застосування.

«Наразі ми повинні розробити пропозиції, які будуть враховані при розробці Стратегії розвитку області на наступні роки, - зазначив Дмитро Романюк. - На рівні кожного структурного підрозділу облдержадміністрації проаналізувати стан і проблематику галузі, залучити інституції громадянського суспільства та представників експертного середовища і спільно з ними визначити ключові напрямки розвитку кожної сфери, які допоможуть Прикарпаттю прогресувати».

За матеріалами http://www.if.gov.ua.