Вітання з Днем туризму!

2022 рік ми проживаємо у війні. Військова агресія російської федерації проти Українського народу спричинила для нас нові виклики та важкі втрати.

Туристична Івано-Франківщина на період повномасштабної російсько-української війни стала прихистком для сотень тисяч людей, які були змушені покинути свої рідні міста і села.

У цей нелегкий для нашої Батьківщини час туристичний бізнес зумів  адаптуватися до нових умов, працював і продовжує працювати, підтримуючи українську економіку, максимально забезпечуючи потреби всіх, хто приїжджає на Прикарпаття.

За перше півріччя 2022 року надходження туристичної індустрії області зросли на 63%, порівняно з аналогічним періодом минулого року, при цьому туристичний збір за 8 місяців 2022 року складає рекордні 13,4 мільйони гривень.

Знаю, що туристичний бізнес, громадський сектор краю з першого дня російсько-української війни об’єднали зусилля, щоб допомагати військовим, медикам і вимушено переміщеним людям. Всі ми консолідувались проти ворога. У цьому наша сила і запорука Перемоги.

Шановні працівники туристичної сфери! Вітаю Вас із Всесвітнім днем туризму. Вітаю всіх представників туристичної спільноти, хто зараз зі зброєю у руках тримає стрій на фронті, хто надає туристичні послуги, хто волонтерить вдень і вночі в тилу, підтримуючи Збройні сили України та українських громадян, що постраждали від війни.

Вітаю всіх, хто з вірою в Перемогу розвиває туристичну галузь Івано-Франківської області!

Голова обласної державної адміністрації –
начальник обласної військової адміністрації                           Світлана ОНИЩУК 

https://www.if.gov.ua/news/vitannia-z-dnem-turyzmu