Віра загартовує дух боротьби - новий релігійний маршрут на Прикарпатті

Триває реалізація промоційного проєкту «Невдома: мандруй незвіданим Прикарпаттям. 3.0».

На замовлення департаменту міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадмінстрації створюється контент нових маршрутів досвідних мандрів.

14 серпня презентовано третій репортаж 2023 року «Незвідані священні скарби Покуття».

Він поєднав 7 храмів містечок і сіл Коломийщини: Костел Внебовзяття Пресвятої Діви Марії (с-ще Отинія), Костел Відвідання Єлизавети Пресвятою Дівою Марією (с. Ценява), Церква Покрови Пресвятої Богородиці (с. П’ядики), Церква перенесення мощей Святого Миколая (с. Корнич), Церква Покрови Пресвятої Богородиці (с. Матеївці), Церква Святого Миколая (с. Дебеславці), Костел Пресвятої Трійці (с-ще Заболотів).

Це духовно-паломницький маршрут, який допоможе ментальному перезавантаженню українців у часи повномасштабної російсько-української війни.

У важкі хвилини неспокою, постійних переживань за рідних і близьких на фронті інколи варто на день-два перевести подих, побути наодинці із собою, знайти спокій у молитві, поспілкуватись зі священиками, змінити декорації і зануритись у повсякдення незвіданих сільських закутків. 

Ознайомитись з маршрутом запрошуємо за посиланням:

https://iftourism.com/blog/nezvidani-svyashchenni-skarbi-pokuttya 

Нагадаємо, що цьогоріч відбувається вже третій сезон проєкту. У попередні роки були створені та розміщені на головному туристичному порталі Івано-Франківської області за посиланням: https://iftourism.com/blog 20 репортажів.

«Невдома: мандруй незвіданим Прикарпаттям» – це проєкт про «досвідні» подорожі, упродовж яких туристи, мандруючи самостійно, зосереджуються на переживанні місцевості чи конкретного місця, активно та змістовно взаємодіючи з його історією, людьми, культурою, місцевою кухнею і навколишнім середовищем.

Досвідні подорожі Прикарпаттям – це виклики, пригоди, навантаження та розвантаження, цифровий детокс і ментальна терапія у незалюднених локаціях, де, насамперед, домінують природа, локальна культура, а не цивілізація з інфраструктурою та вигодами сучасного світу. 

Запрошуємо відпочивати на Івано-Франківщині.

Фото: Іван ДенисюкМихайло ВінтонюкДмитро Малишев.